paldies, ka iegriezies

pirmdiena, 2010. gada 19. aprīlis

gandrīz brīvdiena..

..pirmdienā, kad jāaiziet tikai uz vienu nodarbību.

Šoreiz divas daļas.
Sākšu ar pagātni, pagājušās nedēļas pagājušajā otrdienā bija varenais priekšnesums, kam ilgi un cītīgi bijām gatavojušies. Rīta pusē aizstaigājām un nokārtojām vēl vienu sasāpējušos lietu - zinātnisko darbu/pētījumu prezentācijas, viss mierīgi un bez problēmām tiku galā.
Pēc tam braucu uz sporta pedagoģiju, saģērbos un pamazām gatavojos žonglēšanas manevriem. Lieki teikt, ka īpaši spīdoši man tas neizdevās, kaut gan acīmredzami labāk kā citiem, kam bumbiņas lidoja kur kura. Jā, es lepojos :p
Kā es izskatījos neteikšu, bildēs varēsiet redzēt. Taču priekšnesums izvērtās gandrīz perfekts, sajaucu tikai mazliet beigās, bet tas nav svarīgi!
Svarīgi tas, ka dabūjām godpilnu un dalītu otro vietu par ko mūs arī apsveicu. Bija forši, lai cik bieži gatavošanās procesā nepārņemtu domas - cik tas viss gan ir stulbi un bezjēdzīgi!!!

Lai nu kā, skatieties video un vērtējiet paši.
Galvenais, ka pašiem un skatītājiem patika - pat vietām aplaudēja!



(es esmu gaišajā žaketē un hūtē)

Un tepat ir bildes:



Otra šī ieraksta daļa būs veltīta šodien gūtajām zināšanām vienīgajā dienas nodarbībā - farmakoloģijā pie Zeibārta kunga.
Runājām šodien par medikamentiem, kas domāti dažādu KZT (kuņģa zarnu trakta) slimību ārstēšanai vai simptomātikas novēršanai.
Daudzas lietas jums noteikti nebūs interesantas, bet vienu lietu gan es atzīmēju un, kā vēlāk izrādījās, nebiju vienīgais. Runājot par caureju, aizcietējumu un defekāciju jeb tautā sauktu par vēdera izeju vienā slaidā parādījās interesants attēls. Jeb drīzāk tabula, kurā tika norādīts, kā atšķirt cietu vēdera izeju no šķidras.

Vērtējiet nu paši, kāda ir jums.
Šķiet, ka katrā kārtīgā iestādē, kuru apzīmē ar plaši zināmiem simboliem būtu jābūt šādai diagrammai.
Ā, viens ieteikums. Mums mācīja, ka ideālie ir 3. un 4. veids.

Bet tagad izbaudīšu brīvdienas noslēgumu ar tēju un debesmannā.

3 komentāri:

Unknown teica...

ko Tu vispār mācies? sporta pedagoģiju? :)

Ray.T teica...

Vienā vārdā es mācos fizioterapiju, taču daudzi pēc tam prasa - kas tas tāds?
Centīšos īsi paskaidrot: fizioterapija ir veselības aprūpes joma, kurā strādā funkcionālie speciālisti ar augstāko medicīnisko izglītību.
Praktiski tas ir tā - Tev sāp kāja, aizej pie ģimenes ārsta un tas Tevi norīko pie fizioterapeita, kurš savukārt nosaka precīzu diagnozi, izveido atveseļošanās plānu un vairumā gadījumu to arī palīdz izpildīt. Nozares un iespējas ir daudz un dažādas, tikai nevaram izrakstīt zāles un arī neizmantojam medikamentozu iejaukšanos.
Tā lūk :)

Unknown teica...

zināju jau pirms tam par fizioterapiju :) draudzene aktīvi izmanto viņu pakalpojumus ;]

Ierakstīt komentāru