paldies, ka iegriezies

ceturtdiena, 2010. gada 6. maijs

whatafish?!

Tādas lūk ir mūsu angļu valodas. Iet vaļā jaunvārdu darināšana.
Tas uzreiz man asociējas ar īstāko WTF?! dziesmu - Reclaim My Place (KoЯn)



Bet tas nav svarīgi, neliela atgriešanās vecajos labos laikos.
Nekas, viss tiks restaurēts. Noteikti!

Citādi nekas īpašs pēdējās dienās nav noticis.
Darbā samērā garlaicīgi, maz iebraukumu un izbraukumu.
Otrdien gan bija pamatīgs VIPs.
Jevgēņijs Jevtušenko.

(te viņš jaunības dienās (1972) kopā ar Ričardu Niksonu)

Tagad viņam jau ir 76 gadi, par viņa ārējo izskatu neizteikšos (ja nezinātu, kas viņš tāds, tad lūgtu apsargu aizdzīt tālāk). Bet izskatījās fifīgs onka, ar kuru būtu interesanti sarunāties. Ar iespaidīgu dzīves bagāžu un nenoliedzams bohēmists, bet iespējams es aizeju par tālu savos spiedelējumos.
Iedeva 6$ dzeramnaudā, viņa svīta (trīs sievišķi) iedeva vēl divus latiņus. Nav slikti :)

Mācības tuvojas noslēgumam, vairs nav daudz atlicis, vien dažas sāpīgas zināšanu pārbaudes no kurām jau esmu atradis. Piektdien darba laikā kkā jāizbrīvē laiks un jāpaspēj uz ieskaiti sporta pedagoģijā. It kā nekas īpašs, bet tomēr.

Jau lieliem soļiem tuvojas lielais 23. maija datums, kad notiks izturības pārbaude 21km skrējiena izskatā. Aizvakar noskrēju 18km. Plānoju rīt arī mazliet paskriet - vienīgā brīvā diena, kad varu mierīgi sakoncentrēties. Galvenais tagad nesaslimt un tad būs viss ok, esmu gatavs!

Vēl tuvāks ir viens cits datums 14tais maijs - daiļās (topošās) dzīves biedres 20tā jubileja. Kkas jau jāizdomā tā spešal, bet nav ideju - kāds nevar palīdzēt?
(labi, idejas ir, bet nav līdzekļu un laika izpildei)

Pēdējās dienās palielinās manis izlasīto internetā atrodamo rakstu, kas saistīti ar sportu, daudzums. Iemesls? Madrides Real cīnās par pēdējiem punktiem, lai kļūtu par Spānijas čempionu un pilniem spēkiem rit NBA pleiofi. Neesmu ne par vienu, esmu tikai pret Cavaliers. Noskatījos pēdējo (otro pret Celtics) spēli un gavilēju par visiem zaļā tērptajiem pēc kārtas. GO Celts!

Un nu viss, eju skatīties kā Reāls spēkojas ar Maljorku.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru