paldies, ka iegriezies

svētdiena, 2010. gada 9. maijs

sorry Garfīld

Es neko neteikšu 9tā maija sakarā, daudz jau ir teikts un gan jau, ka vairums zina manu nostāju šajā jautājumā. Labāk atturēšos vai arī "it's gonna get ugly".

Šodien arī māmiņu diena, apsveicāt jau savējās? Malacīši :)


Darbā viss samērā mierīgi - secinu, ka man patīk "english" kamēr šie ir skaidrā. It īpaši, ja brauc ar Audi R8.
Smukiņš, tikai par laimi man rīt nav jāstrādā, jo viens jefiņš blakus piebāza savu mazo dumjo mašīnīti tik tuvu, ka durvis atvērt nav iespējams.
Haha - nabaga Māris.

Čaļi sakarīgi, no Birmingemas, piegāja visam ar humoru un ir tik patīkami dzirdēt normālu angļu valodu, nevis lauzīto suomu vai svīdiš.



Nu jā, sorry, ka tik sūdīgas bildes, vienīgais, kas bija līdz, tas bija mobilais.










Vēl mums bija pāris incidenti ar "aktu" sieviešu tualetē, kurā Ingus čalim burtiski nocēla meiču.

Un kronis protams bija ap deviņiem no rīta, kad izčekojās pāris manāmi iereibuši āksti, kas pat nevarēja savākt burtus vienkopus, lai nomurminātu 'minibar'.
Tajā pat laikā atnāca paziņojums, ka 5tajā stāvā gaitenī izsists spogulis. Operatīvi atradām vainīgo, kas protams bija neviens cits, kā jau iepriekš minētais uzdzīvotājs. Sauksim viņu par Stīvenu no Beļģijas.
Ierakstā skaidri redzams, ka Stīvens no Beļģijas ar elkoni izsit spoguli un tad novelkas lejā uz recepciju. Diemžēl visai kompānijai maksājums bija cash, taču atradām kredītkartes numuru no booking.com un piestādījām smuku rēķinu. Šķiet, ka nevaru atklāt cik tieši.
Reizēm šķiet, ka Dievs tomēr ir - jo pēc kāda laiciņa hauskīpings atrada pasi. Pasē rakstīts Stīvens no Beļģijas. Jēj. Double jēj.
Nekur tālu netiks. :D

Jā, par virsrakstu.
Vakariņās bija lazanja.
Sorrī - galīgi negāja pie sirds.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru