paldies, ka iegriezies

ceturtdiena, 2010. gada 20. maijs

mākslinieks

Mana jaunā iesauka.
Forši.
Nepietika ar "topiņš". Kaut gan šoreiz iesauku deva augstskolas pasniedzēji. Labi, saiģot.

Sen nekas nav rakstīts, bet attaisnojums tāds, ka man ir bijis ļoti daudz darāmā - starp ieskaitēm/eksāmeniem un augstskolām, un darbiem nav bijis laika nekādām sociālām aktivitātēm.
Tik vien kā mazliet paskriet (pirmo reizi šogad pieveicu 19,5 km, juhū) un... tas arī būtībā viss, ā - nepāris reizes aizbraucu ar veļosipēdu līdz jūrai un atpakaļ.
Šodien biju uz maratona expo Revalā, tīri tā neko. Domāju, ka būs vairāk cilvēku tur. Man piešķirts '3321' numurs, jauki tumšā zaļā krāsā. Vēl visādus krāmiņus iedeva (vitamīnus, atlaižu kartes utt.). Esmu nokomplektēts svētdienas startam 9:25.
Vēl tikai palikusi neliela dilemma par apģērba un apavu izvēli, un mīklainā atbalstītāju lieta - vēl nezinu kas nāks un tā. Bet tas arī nav kritiski būtiski.

Šodien tika veikta ķirurģiskā operācija manai mammai. Tās cena liktu pat frizierim pasmaidīt vai greizi noskatīties. 3Ls. Tā neko.

Kas vēl jauns?
Pasūtīju vienu verķīti, nākamnedēļ jābūt klāt. Tad nu uz laiku būs miers no tehniskiem un mehāniskiem brīnumiem.

Pirmo reizi mūžā laikam nācās izturēt 17h darba dienu nonstopā. Vauvaviuva, bet nav tik briesmīgi - uz beigām jau tīri jautri bija.

Rīt darbs, tā kā ar labunakti.

briest pārmaiņas blogā

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru