paldies, ka iegriezies

piektdiena, 2010. gada 3. septembris

the word 'fuck' should only be used as a verb

Atkal nakts darbā, atkal kādas dzīvības pazīmes blogā.

Pats galvenais notikums ir jaunais kalendāra mēnesis - ir iestājies septembris, kas daudziem ir jauns sākums. Man šogad vēl nē, bet nākamgad noteikti ar devīto gada mēnesi sāksies kas jauns.
Toties šogad man ar septembri atsāksies vecais jaunās vēsmās, proti, atsākšu dzīvot patstāvīgi pēc dažu nedēļu ciemošanās pie mammas. Pirmā nakts lielajā gultā aizvadīta, bet nekas vēl nav izkrāmēts, ko es arī centīšos novilkt pēc iespējas ilgāk. Savā ziņā patīkami dzīvot pa savam, nebūt nevienam uz kakla, bet atkal viss jādara pašam/iem. Bet tas tā. Cerams, ka pc arī drīz būs kārtībā. Jā - jaunais multimediju atskaņotājs uzvedas ļoti labi, paldies par apvaicāšanos, tikai youtube video blenžšana cauru nakti baigi rij akumulatoru.

Vēl kāds liels spīdīgs jaunums, nākamās nedēļas vidū došos uz pilsētu, kurā neesmu bijis kopš... vai nu pamatskolas beigām vai vidusskolas sākuma - Stokholmu. Pilsēta, kura ir no retajām, kurā jutos patiešām apmaldījies. Šoreiz visam jābūt daudz labāk, pateicoties Tallink uzņēmumā aizvadītajiem, nu jau pieciem, mēnešiem. A klases kajīte vien ir ko vērta. Kaut tik laiks lolotu ar puslīdz pieņemamiem apstākļiem. Par pašu ceļojumu gan vēlāk, gan izstaigāsim Gamla Stan.

Esmu sācis skriet - mazpamazām gribu ieiet ritmā un līdz decembra beigām sākt regulāri skriet 20 km. Tad jau redzēs kā būs, priekš pirmās reizes bija tā neko, 6km 41 minūte, neriskēju skriet vairāk. Ir plānots nākamgad piedalīties vairāk kā vienā skrējienā, taču tikai uz ziemas beigām varēšu pateikt vai skriešu 21 vai visus 42 km. Aktīvi meklēju līdzskrējējus īsajām distancēm, tā kā skriet gribētāji laipni aicināti.

Biju uz "The Expendables". Brutāli laba, kā vecie bojeviki. Piecas acis Mikijam par asarām.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru